Akono Ventilation rengör för din skull

Har du kollat dina ventilationer på sistone? Kanske har du nästan glömt bort att de finns? Du är inte ensam. Akono Ventilation har inte glömt ventilationen och vet vad som behöver göras.

Akono Ventilation mäter hur högt luftflöde som finns i din bostad och rengör där du glömmer bort. Är luftcirkulationen låg kan det leda till mögeltillväxt och dålig lukt. Du kan få hjälp med rengöring av din frånluftsventilation, något som är en central del för att förhindra att mögel växer i fuktiga utrymmen, till exempel badrummen. Det är även viktigt att rengöra imkanalen, som är kökets frånluftsventilation för matos. Akono Ventilation utför också rengöring av denna. Mycket fett och avlagringar i imkanalen kan i värsta fall leda till brand om olyckan är framme. 

Luftvärmepump är ett vanligt inslag i dagens hushåll. Pumpens filter behöver liksom frånluftsventilation rengöras för att inte smuts och damm ska täppa igen luftpassagen. Bakterier och mögel kan lätt växa till sig inuti pumpen och följa med luften som transporteras ut. En tilltäppt pump gör också elräkningen dyrare. Att låta Akono Ventilation genomföra regelbundna kontroller och rengöra värmepumpen lönar sig alltså på mer än ett sätt.

Akono Ventilation har tekniker som är måna om att hemmet är lika rent, om inte renare, efter att de gått därifrån. De kommer också tillbaka till dig för en uppföljning.
Läs även mer här: http://www.akono-blogg.se/2016/10/25/valkommen-till-akonos-blogg/

Kolla in bloggen här: Akono AB – blogg
Se även en artikel skriven om Akono AB